Tarina

OneVision Auto

Keitä me olemme?

OneVision Auto ostaa, liisaa ja myy pakettiautoja yrityksille korkealla ammattitaidolla. Toimimme Klaukkalassa, ja asiakkaamme ovat pääasiassa Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Nuoren ja pienikokoisen yrityksemme taustalla on vahva kokemus ja ammattitaito automyynnin alalta. OneVision Auto sai alkunsa vuonna 2022, kun autoalalla pitkän uran tehnyt Teemu Horkama ja hänen nykyinen yhtiökumppaninsa päättivät, että olisi sopiva aika perustaa oma yritys. Teemulla on aiempaa kokemusta useiden eri autoliikkeiden toiminnan kohentamisesta jo parinkymmenen vuoden ajalta, joten oman yrityksen perustaminen tuntui luonnolliselta. Monet OneVision Auton nykyiset asiakkaat ovatkin tehneet yhteistyötä Teemun kanssa jo vuosia ennen yrityksen perustamista.

Tuomme autokaupan lähemmäs asiakasta

Uransa aikana Teemu on huomannut, että alalla on kysyntää yritykselle, joka konsultoi asiakkaita heidän toiveistaan palvelun suhteen ja ottaa perinteistä autoliikettä laajemmin vastuuta asiakkaiden hankinnoista. Siksi meidän tavoitteemme OneVision Autolla on palvella yritysasiakkaita huomioimalla heidän yksilölliset tarpeensa konsultoinnin kautta ja tuoda näin yrityksen palvelut lähemmäs asiakasta.

Koska tänä päivänä autokaupat hoituvat suurimmaksi osaksi tietokoneiden ja puhelinten välityksellä, olemme OneVision Autolla päättäneet toimia ilman perinteistä kivijalkaliikettä. Toimintamme lähtikin liikkeelle siitä, että Teemu kävi ostamassa tietokoneen ja puhelimen. Näin myös kulurakenteemme pysyy pienenä.

Tähtäämme siihen, että asiakkaalle jää mahdollisimman paljon aikaa hänen oman yritystoimintansa kehittämiseen, ja siksi voimme myynnin ja leasingin lisäksi toimittaa autot asiakkaalle sekä noutaa vanhat autot. OneVision Auton toimintamalliin kuuluu myös vaihtoautojen huollattaminen ja siistiminen ennen niiden välittämistä seuraavalle asiakkaalle – näin juuri hankittua autoa ei tarvitse heti huollattaa. Keskustelemme yhdessä asiakkaiden kanssa siitä, mitkä autot sopisivat parhaiten heidän tarpeisiinsa, ja milloin niitä kannattaisi hankkia, ja lisäksi autamme löytämään sopivimman rahoitusmallin.

OneVision Auton toiminta kasvaa kaiken aikaa, ja tulevaisuudessa haluamme laajentaa muun muassa rahoituspalveluitamme, jotta voisimme tarjota sopivan ratkaisun yhä useammalle yritykselle.


Selkeästi nopeammat toimitusajat