Pakettiautojen leasing ja myynti yrityksille

Miksi leasing-pakettiautot kannattaa hankkia OneVision Autolta?

 • Käytettyjen leasing-pakettiautojen hyödyntäminen mahdollistaa lyhyet toimitusajat
 • Saamme uusia autoja valikoimiin jatkuvasti
 • Kaikki autot myydään tai liisataan huollettuina ja korjattuina

Selkeästi nopeammat toimitusajat

Usein yritykset alkavat etsiä uutta hyötyajoneuvoa vasta, kun tarve on jo käsillä. Uusien pakettiautojen toimitusajat ja hinnat ovat kuitenkin nousseet huomattavasti, ja moni yritys onkin vaikeuksissa, kun sopivaa ajoneuvoa ei löydy ajoissa.

Siksi OneVision Auton palvelu perustuu leasing-vuokrauksesta palautuviin käytettyihin pakettiautoihin. Käytettyjen autojen hyödyntäminen mahdollistaa paljon nopeammat toimitusajat ja tuo lisää autoja valikoimiimme jatkuvasti.

Huolletut ja hyväkuntoiset autot

Leasing-vuokrauksesta palautuvat autot ovat säännöllisesti merkkihuollettuja ja käyvät läpi vielä tarkistuslistan ennen myyntiin laittamista.

Kun ostat tai liisaat käytetyn pakettiauton OneVision Autolta, voit luottaa siihen, että autosi on hyvin huollettu ja sen mahdolliset kolhut on korjattu.

Kannattaako pakettiauto ostaa yritykselle vai hankkia leasing-palveluna?

Aina firman autoja ei kannata ostaa taseeseen, vaikka yrityksen kassa pullottaisikin. Vastaavasti kaikkia yrityksen ajoneuvoja ei esimerkiksi käyttökohteesta johtuen kannata välttämättä leasing-vuokrata.

Tässä OneVision Auton raudanluja ammattitaito ja kokemus pakettiautoista astuu kuvaan: Teemme kanssasi tarvekartoituksen, jonka perusteella autamme sinua löytämään ratkaisun, joka sopii yrityksellesi parhaiten niin ajoneuvon kokoluokan tai varustelun, budjetin kuin rahoitusmallinkin osalta.

Miten hyötyajoneuvojen leasing toimii?

Pakettiauton leasing yrityksellesi tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti seuraavilla ohjeilla:

 1. Etsi varastolistaltamme yrityksesi tarpeita vastaava pakettiauto tai kerro meille millaista ajoneuvoa tarvitset, niin me etsimme sopivan puolestasi.
 2. Lähetä haluamastasi autosta tarjouspyyntö. Kerro viestissä toiveitasi vuokra-ajasta ja paljonko arvioit, että autolle tulee vuosittaisia ajokilometrejä.
 3. Laadimme sinulle leasing-tarjouksen autosta, ja pääset rauhassa miettimään, onko auton kuukausivuokra sinulle sopivalla tasolla.
 4. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, valmistelemme pakettiauton luovutettavaksi. Auto voidaan sopimuksen mukaan toimittaa haluttuna päivänä vaikkapa yrityksesi toimipisteelle, ja pääset aloittamaan työt.
 5. Käsittelemme kaikki paperit sähköisesti, joten halutessasi sinun ei tarvitse itse tehdä prosessin eteen muuta kuin täyttää leasing-paperit ja ottaa kohteelle tarvittava vakuutus. Me hoidamme kaiken muun.
 6. Sopimuksen lopussa palauta ajoneuvo OneVision Autolle, jolloin lunastamme sen jäännösarvolla takaisin. Lunastusta varten ajoneuvon leasing-maksut pitää olla maksettu, auton tulee olla huollatettu valmistajan ohjelman mukaisesti eikä siinä saa olla normaalista kulumisesta poikkeavia vaurioita. Kolhut ja rikkinäiset lasit saadaan korjautettua asiakkaan vakuutuksesta, mutta esimerkiksi tekniikan korjaukset laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaan.

Pakettiautojen myynti ja leasing saman katon alta

Pakettiautojen myynti yrityksille

Kun haluat mieluummin ostaa ajoneuvon yrityksellesi, prosessi on pitkälti samanlainen kuin pakettiauton leasingissä:

 1. Etsi listoiltamme sopiva pakettiauto tai kerro meille toiveistasi auton suhteen, niin me etsimme sen puolestasi.
 2. Tee autosta tarjouspyyntö ja valitse haluatko käyttää rahoituspalveluamme. Tarjoamme yrityksille pakettiautoja osamaksu-rahoituksella, mutta voit toki myös ostaa auton suoraan laskulla taseeseen.
 3. Jos haluat ostaa pakettiauton osamaksu-rahoituksella, sovimme yhdessä sopimuksen maksuajasta ja mahdollisesta jäännösarvosta.
 4. Mikäli taas haluat suoraan ostaa auton laskulla taseeseen ilman tarjoamiamme rahoituspalveluita, niin maksusuoritusta vastaan yksinkertaisesti hoidamme auton rekisteröinnin yrityksesi omistukseen ja tarvittaessa toimitamme ajoneuvon sinulle sopimuksen mukaan.

Konsultoivaa pakettiautojen myyntiä ja leasingiä

Haluamme tarjota asiakkaillemme konsultoivaa autokauppaa, jossa kuuntelemme aidosti asiakkaan tarpeita ja etsimme hänelle parhaat ratkaisut.

Olemme huomanneet, että tällaiselle palvelulle löytyy selkeästi kysyntää. Pakettiautoissa on nykyään niin iso kirjo merkkejä, malleja ja versioita, että yhä useammat haluavat vain kertoa toiveensa ajoneuvon suhteen, ja jättää sopivan auton etsimisen meille.

Haluamme tehdä pakettiauton ostamisesta tai leasingistä mahdollisimman vaivatonta. Siksi autamme asiakasta mielellämme vaikkapa ajoneuvon ja rahoitustavan valinnassa tai vakuutuksissa.

Halutessasi sinun ei tarvitse kuin vahvistaa tilaus ja allekirjoittaa paperit sähköisesti, niin tuomme auton suoraan toimistollesi.

Ota yhteyttä – jutellaan lisää!

Teemu Horkama Onevision Automotive

Teemu Horkama
Toimitusjohtaja