Nuoli alas -ikoni

”Ei pelkkä autokauppias” – Luottamus on tärkeää sujuvassa yhteistyössä

Wisolin ja OneVision Auton yhteistyö alkoi Wisolin tarpeesta löytää yrityskäyttöönsä soveltuva auto.

Wisol on kotimainen yritys, joka suunnittelee ja rakentaa sekä katolle että maahan asennettavia aurinkovoimaloita, ja sen asiakaskunta koostuu aurinkoenergia-alan yrityksistä.

Wisol käyttää asennustyössä omia kiinnitystuotteitaan ja myy alan yrityksille kaikkia paneelien asentamisessa tarvittavia välineitä, kuten kiinnikkeitä, kiskoja ja telineitä. Wisolin tuotevalikoimaan kuuluu vain kotimaisia avainlipputuotteita.

Ensimmäinen yhteydenotto OneVision Autoon tapahtui, kun Wisolin toimitusjohtaja Hannu Puolitaival selasi verkossa Wisolin käyttöön sopivia autoja.

Koska ensisijainen tavoite oli sopivan auton löytäminen, hankintaa varten ei Puolitaipaleen mukaan erityisesti etsitty juuri tietynlaista yritystä, eikä yhteistyölle alussa ollut sen suurempia odotuksia. Sitten OneVision Auton valikoimasta löytyi kiinnostava vaihtoehto, ja sujuva yhteistyö sai alkunsa.

OneVision Autosta on muodostunut luotettava kumppani kaluston hankinnassa

Puolitaival kertoo yhteistyön aikana huomanneensa, että OneVision Auton Teemu Horkaman asiantuntijuuteen voi luottaa hankintojen jokaisessa vaiheessa. Wisolin ja OneVision Auton väliseen yhteistyöhön onkin syntynyt molemminpuolinen luottamus, jonka ansiosta yhteydenottoja voidaan aina tehdä pienellä kynnyksellä.

OneVision Autosta kehittyi arvokas tuki, joka on aina valmis auttamaan kalustoon liittyvissä kysymyksissä.

− ­­­Teemulle on aina helppo soittaa ja kysyä, toimiiko tällainen auto tähän tarkoitukseen, Puolitaival kertoo.

Hänen mukaansa Horkama pyrkii aina löytämään ratkaisuja asiakkaan puolesta ja osaa tarvittaessa myös neuvoa, mistä vastauksia voisi etsiä.

− Ei pelkkä autokauppias, Puolitaival toteaa.

H2: Tarpeet voivat muuttua yhteistyön aikana

Koska yhteistyö lähti sujumaan heti ensimmäisen hankinnan kohdalla, Wisolille on sittemmin syntynyt myös uusia kalustotarpeita, ja hankintoja on tehty lisää.

− Ja uusia tarpeita tulee syntymään jatkossakin, Puolitaival sanoo.

Puolitaival tiivistää yhteistyön kuvailemalla OneVision Autoa luotettavaksi kumppaniksi kaluston hankinnassa.