Nuoli alas -ikoni

”Vihermuurin hovihankkija” – Asiantunteva yhteistyökumppani voi ottaa vastuun välttämättömistä hankinnoista

Vihermuuri Oy on pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä toimiva yritys, jonka alaa ovat viher- ja maanrakennus sekä kiviasennukset. Vihermuurin toteuttamiin töihin kuuluvat esimerkiksi viheralueiden profiloinnit ja istutustyöt, betoni- ja graniittikiveystyöt, uusien leikkipaikkojen rakentaminen, peruskaivuut ja salaojat.

Vihermuurin yhteistyö OneVision Auton kanssa alkoi, kun yrityksen omistusautot päätettiin vaihtaa leasingautoihin, ja Vihermuurin yksikönjohtaja Timo Siivosen tuttavat suosittelivat hänelle OneVision Autoa.

Ensimmäinen auto hankittiin vuonna 2022, ja sen jälkeen hankinnat ovat jatkuneet tasaisessa tahdissa.

– En ole itse käynyt katsomassa autoja, Horkama on hoitanut kaiken valmiiksi ja toimittanut autot kotiin asti, pisteet siitä. Yhdessä käytetyssä autossa oli reklamoitavaa, ja sekin asia hoitui ongelmitta, Siivonen kertoo OneVision Auton Teemu Horkamasta.

Toiveena mutkaton yhteistyö

Siivonen on alusta asti toivonut yhteistyöltä helppoutta ja yksinkertaisuutta sekä sitä, että hänen itsensä ei tarvitse käyttää aikaa kalustohankintoihin perehtymiseen. OneVision Auton kanssa nämä toiveet ovat toteutuneet.

– Odotukset ovat täyttyneet. Koska autot eivät ole Vihermuurin toimialaa, en itse halua huolehtia niistä, ja nyt ei tarvitsekaan. Yhteistyö jatkuu, ja olen sanonut Horkamallekin, että hänestä on nyt tullut Vihermuurin hovihankkija, Siivonen kertoo.

Siivonen on hyödyntänyt OneVision Auton apua myös ostaessaan autoa tyttärelleen, ja on tyytyväinen palvelun kattavuuteen.

– Ei tarvinnut tehdä muuta kuin maksaa auto, Teemu on palvelualtis kauppias, Siivonen kehuu.

– Hyvän toimittajan kanssa on helppo tehdä kauppaa, sanotaan näin, Siivonen tiivistää yhteistyön luonnetta.