Nuoli alas -ikoni

Luottamus kantaa vuodesta toiseen

Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy on Itä-Helsingin alueella toimiva kiinteistönhuoltoyritys. Yrityksen palveluihin kuuluu muun muassa huoltopäivystystä, sopimushuoltoa, siivoustöitä, pieniä remonttitöitä sekä piha-alueiden hoitotöitä, kuten puutarhatöitä ja piharakentamista.

Helsingin Kiinteistöpalvelun toimitusjohtaja Vesa Koppi on tehnyt OneVision Auton Teemu Horkaman kanssa yhteistyötä oman yrityksensä alkutaipaleelta saakka, eli jo yli kymmenen vuotta ennen OneVision Auton perustamista.

Koska Koppi on tuntenut Horkaman jo yli vuosikymmenen ajan, tämän ammattitaito on tullut hänelle hyvin tutuksi. Siksi Helsingin Kiinteistöpalvelu on pysynyt Horkaman asiakkaana pitkään, ja Kopilla on vahva luottamus OneVision Autoa kohtaan.

– On tärkeää, että autokaupasta lähtiessä ei tule linssiin viilattu olo, Koppi sanoo.

Yrityskohtaiset tarpeet otetaan huomioon

Koppi kiittelee Horkaman yksilöllistä asiantuntemusta. Helsingin Kiinteistöpalvelu käyttää pelkästään punaisia autoja, ja tämä tarve on Horkamalla hyvin tiedossa.

Teemu tietää, mitä autoja meillä jo on, ja osaa ehdottaa päivityksiä kalustoomme. Jos hän huomaa, että tehtaalta on tulossa uusi punainen auto, joka sopii meidän käyttöömme, hän soittaa meille, vaikka autohankintaa ei olisi suunnitteilla, Koppi kertoo.

Horkamasta onkin Kopin mukaan ollut yritykselle paljon apua juuri punaisten autojen löytämisessä, koska niitä on niukemmin saatavilla. Lisäksi hän kertoo, että Horkamasta on ollut apua eri rahoitusvaihtoehtojen punnitsemisessa.

– Palvelu toimii myös toiseen suuntaan. Kun itse huollamme autoja ja pidämme ne siistissä kunnossa, ne voidaan helposti myydä eteenpäin OneVision Auton kautta, Koppi kertoo.

Rehellistä yhteistyötä

Koppi kuvailee yhteistyötä toimivaksi, molemminpuoliseksi luottamussuhteeksi.

–  Aina ei tarvitse onnistua, mutta rehellisellä pelillä selvitään. Kun tehdään yhteistyötä OneVision Auton kanssa, ollaan tekemisissä ihmisen kanssa, eikä minkään lasitalon. Se mitä myydään on juuri sitä, mistä on puhuttu, ja Teemu tuntee tuotteet hyvin, Koppi toteaa.