Nopeuta yrityksesi ajoneuvohankintoja

Hyötyajoneuvojen osto, myynti ja leasing yrityksille

OneVision Auto tarjoaa yrityksellesi perinteisen autokaupan palvelut ja leasing palvelut saman katon alta vaivattomasti. Vahvuutemme on konsultoiva tapamme palvella asiakasta – kuuntelemme aidosti tarpeitasi ja etsimme yrityksellesi parhaan ratkaisun tapauskohtaisesti.

 • Energy TCe 90 S&S Navi Style *Aut.ilmast./ Avaimeton järjestelmä/ Huippuvarusteltu!*

  92000 km
  8490 €
 • 40d A E71 SAV *20”x2sarjaa/Suomi-auto/Webasto kauko—ohjauksella/Hieno ja varusteltu!*

  305000 km
  18900 €
 • Super Cab 2,0 TDCi 213 hp A10 4×4 Wildtrak *Raptor-korisarja/Suomi-auto/ALV/Hieno!*

  23000 km
  50900 €

Nopeat toimitusajat

Toimintamme ydin on käytettyjen leasing-pakettiautojen välittäminen, mikä mahdollistaa poikkeuksellisen nopeat toimitusajat. Näin voimme tarjota hyötyajoneuvoja nopeasti ja kustannustehokkaasti yrityksille, jotka ovat ongelmissa uusien pakettiautojen toimitusaikojen venyttyä todella pitkiksi ja hankintahintojen noustua korkeiksi.

Meiltä voit hankkia yrityksellesi käytetyt hyötyajoneuvot nopeasti joko ostettuna tai leasing-sopimuksella. Käymme kanssasi yrityksesi tarpeet läpi ja laadimme sen pohjalta sinulle kustannustehokkaimman tarjouksen.

OneVision Automotive Oy

Yrityksessämme yhdistyy autoalan rautainen yli 20 vuoden ammattitaito sekä vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen osaaminen. Tuomme varsinkin yritysten ajoneuvohankintoihin aidosti konsultoivan tavan etsiä yhdessä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin.

Uskomme, että tyytyväinen asiakas tulee varmasti luoksemme myös jatkossa ja muistaa suositella saamaansa palvelua myös eteenpäin.

OneVision Auton perustajaosakkaan asiakkuudet autokaupassa ovat kestäneet yli 20 vuotta korkean asiakastyytyväisyyden ansiosta. Saman toimintamallin ja mentaliteetin oppivat myös yrityksemme tulevat työntekijät heti alusta saakka.

Hyötyajoneuvojen myynti ja leasing saman katon alta